Kurs i tresnitt

Kurset gir innføring i grunnleggende prinsipper for tresnitt, med skjæring av motiv i treplate, innvalsing av trykkfarge og trykking. Målet er at du får lære nok til å kunne fortsette på egenhånd etter kurset. Kurset passer for alle. Felles undervisning og individuell veiledning.   3-5 plasser per kurs.

Helgekurs koster kr3200. Det inkluderer lån av profesjonelt verktøy, alt du behøver av materialerog et utfyllende kurshefte. Jeg holder kaffe, te og frukt. 

Kurstid er lørdag/søndag 10-17 i mitt grafikkverksted på Kulturhuset i Halden.

Høstens kurs er fulle, men sett deg gjerne på venteliste i fall det blir ledig plass.  

Neste ledige grunnkurs:

  • 8.-9.februar 2025
  • 5.-6. april 2025

Det er fysisk krevende å skjære i treplater. Vi gjør enkle fysiske øvelser underveis for å ivareta nakke og skuldre, og alle oppfordres til å ta pauser ved behov. Dersom du har spesielle hensyn er det fint å få vite det på forhånd, så kan jeg tilrettelegge litt med mykere plater, høyde på benk etc. Om dagene blir for lange er det mulig å avslutte litt før tiden.

Merk at kurset faktureres i forkant. Påmeldingen er bindende. Avmelding senestto uker før kursstart for full refusjon. Ved senere avmelding refunderes kun50% av kursavgiften eller ny kursplass neste gang det settes opp. Hvis jeg må avlyse kursetrefunderes selvfølgelig hele beløpet. 

Ta kontakt for påmelding eller spørsmål!

Fra diverse kurs i mitt grafikkverksted, Halden Kulturhus

Kurs for barn i collage og grafikk.

Kunsten er for alle- er et initiativ fra Kulturrådet i Halden hvor profesjonelle kunstnere og kreative innen ulike sjangere har kurset rundt 100 barn fra samtlige barneskolene i løpet av høsten 2023. 

Jeg hadde kurs i collage med elever fra Låby skole og grafikk med elever ved Os i mitt verksted. Resultatene ble vist på en fellesutstilling ved Rød Herregård/Galleri ille Martine. 

Kurs i tresnitt, Holmen Fellesverksted, Fredrikstad august 2023.

Bilder fra oppfølgingskurs oktober 2022, Velferdshuset ved Hydrogenfabrikken, Fredrikstad