Kurs

Tresnitt 13-14. august 2022 i mitt atelier! FULLT

Lørdag 10-17 og søndag 11-16. 

Kurset passer for nybegynner og deg som kan litt fra før.  Individuelt tilpasset veiledning. 

Kurset gir teoretisk og praktisk innføring i den grafiske teknikken tresnitt. Du vil få skjære ut og trykke dine egne tresnitt. Trykkene og platene får du med hjem. Målet er ikke nødvendigvis å lage perfekte trykk på kurset, men å få tilstrekkelig kunnskap til å kunne fortsette å utforske tresnittet hjemme selv.

Jeg er opptatt av å skape et trygt og inspirerende arbeidsmiljø. Vi gjør enkle nærværsøvelser for komme i gang og for å gi slipp på begrensende tanker om å skulle prestere. Jeg garanterer at alle skal få det til!

Kurset går over 12 timer og koster 2500,- .

Inkludert i prisen: Undervisning og veiledning, lån av verktøy, kursmaterialer, kompendium som oppsummerer kurset og råd om hvor du kan kjøpe verktøy og materialer. Kaffe, te og frukt.

Ta med:  Drikkevann og matpakke. Jeg har kjøleskap, men ikke ovn/mikro. Lette maleklær og gode sko. NB, verkstedet blir varmt på soldager.

Bindende påmelding. Betaling senest 5.august eller etter avtale. Avbestilling etter 5.august refunderes ikke med mindre plassen kan overdras en annen/eller brukes på et senere kurs. Minimum 3 deltakere for å gjennomføre kurset. Max 5.

Informasjon/påmelding:tel 47264325 eller epost jane@hupe.no

Foto fra kurset i Prästgården Kurs&Kulturcenter, Sverige juni 2022

Tresnitt 16 – 19. juni 2022. 

Prästgården Kurs&Kulturcenter i Håbol, Ed, Sverige

Kurset passer for nybegynner og for deg som har prøvd litt fra før.  Veiledning tilpasses individuelt. Målet med kurset er ikke nødvendigvis at du skal lage så mange fine trykk disse dagene, men at du får lære å bruke de ulike metodene, så du kan fortsette hjemme selv etter kurset. 

Kursets innhold: 

Grafikkens historie
Innføring i bruk av ulike verktøy, materialer og verkstedrutiner
Skjæring av motiv og trykking av tresnitt, enkeltfarge og flerfargetrykk
Regler for signering og nummerering

Hver dag starter med qi-gong-trening (rolige bevegelser) og kreative nærværsøvelser, dette som hjelp til å komme i gang og gi slipp på den bortkastede ideen om at man ikke er flink nok.  ;-)

Kursavgift inkl. materialer og fullpensjon: 

Enkeltrom kr 5.400,- NOK (kun to)
Dobbeltrom kr. 5.100,-NOK
Antall deltakere: 6 

Påmelding og mer info:  Prästgården Kurs&Kultursenter her:

Kurs i gjenbrukskunst for barn. 

Kulturskolen i Sarpsborg/Art for understanding, høsten 2018

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format