Kunstvennavtale

Med kunstvennavtale får du originalgrafikk til  vennepris!

For kr 300 per måned i et år (totalt  kr 3600), får du to grafiske blad fra et stort utvalg prøvetrykk og utgående serier.  Avtalen gjelder:

- 1 tresnitt/prøvetrykk/variant (verdi 3500-6000)
- 1 linotrykk/tresnitt/radering (verdi 1800-2500)

Fremfor å trykke store opplag, er min  drivkraft å følge jakten på det ene unike. Jeg bygger tresnittene lagvis med mange  plater som hver har sin egen farge og utskjæring. Kunsten er å få alt til å samstemme. Mulighetene er nær sagt uendelige! En slik utforskende prosess gir mange  unike prøvetrykk  og varianter. Jeg har spart de fineste til kunstvennavtalen og vil mye heller selge  de rimelig til venner enn at de skal støve bort i en arkivskuff. 

Alt kan ikke stilles ut og alle har ikke  mulighet  til å betale store beløp for å kjøpe kunst. Jeg har flere kunstvenner som er  veldig  fornøyde med ordningen. For meg sikrer den viktige forutsigbare inntekter, som  igjen gir stor kunstnerisk frihet!  Det er vinn-vinn!

Kunstvennavtalen er basert på  gjensidig tillit.  Du får trykkene ved inngåelse av avtalen, deretter følger du selv opp med månedlige betalinger i et år. Hvis du  vil bygge opp din egen kunstsamling eller gi grafikk som gaver, er det bare å  fortsette på et nytt år. 

For å garantere et godt utvalg har jeg satt  en begrensing på 30 avtaler. Utvalget oppdateres hele tiden.  Kom innom mitt grafikkverksted på  Kulturhuset i Halden for å se!

Grafikk i opplag henvises som vanlig til mine faste formidlere: Norske GrafikereSoli BrugGalleri Lille Martine og Østfold Kunstsenter


Utvalget (eksempler):

Tempeltre er en serie linotrykk bestående av 20 varianter som inspirert av 70-tallets farger. Disse er fine enkeltvis og satt sammen i grupper. 

Tempeltre (Ginkgo biloba) er trolig verdens eldste plante da man har funnet 270 millioner år gamle fossiler av gruppen. Fra ca. 1000 e.kr. den blitt utbredt som et hellig tre i tempeler i hele Øst-Asia. 

Kråkemorgen er to serier fargetresnitt med flere lags overtrykkinger. Format 20x20cm og 30x30cm. Fine enkeltvis og i grupper. 

Kunstvennavtalen er basert på gjensidig tillit.  

Du får trykkene ved inngåelse av avtalen og følger selv opp månedlige betalinger. Avtalen gjelder inntil du gir beskjed  eller stopper betalingen. Bindingstid er minimum 1 år.  Hvis du ønsker å bygge opp din egen kunstsamling er det bare å fortsette.  

Velkommen til mitt grafikkverksted på Kulturhuset i Halden for å se utvalget. Jeg setter pris på gode menneskemøter og benytter gjerne muligheten til å fortelle om arbeidsprosessene og tanker bak.

Merk at avtalen gjelder originalgrafikk uten ramme, og at eventuell retur/frakt kommer i tillegg.  Jeg har gunstig avtale med SG Rammer og er behjelpelig om du ønsker innramming. 

Jeg følger Norske Grafikers retningslinjer for originalgrafikk. For øvrig gjelder kjøpsloven.  

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format