Kunstvennavtale! 

Jeg har laget en abonnementsordning som gir deg originalgrafikk til dobbel verdi av hva du betaler. Samtidig støtter du mitt kunstneriske virke med en viktig og forutsigbar inntekt. 

For kr 300 i måneden får du velge 2 signerte originaltrykk i løpet av et år. 

  • 1  trykk fra "Skattekammeret" (verdi kr 3500-6500).
  • 1 trykk fra seriene "Tempeltre"  eller "Kråkemorgen" (verdi kr 1800-2500).

Du kan bruke ordningen til å bygge opp en kunstsamling, til deg selv eller til noen i gave, eller du kan velge to unike trykk fra utvalget og avslutte etter det. Det er uansett en god avtale!  

Skattekammeret. Mine fargetresnitt bygges opp lagvis ved at jeg skjærer ut en plate for hver farge, og så trykker dem i tur og orden på samme papiret. I prosessen med å få alt til å samspille, blir det mange unike prøvetrykk, varianter og særtrykk. Disse er for fine til å ligge lagret i arkivskuffene! Jeg har valgt ut mine favoritter til Skattekammeret. Om du savner noen i oversikten så har jeg garantert flere i hyllene.  Se oppdatert oversikt her: 

Tempeltre er en serie linotrykk inspirert av 70-tallets farger. Serien er under utvikling og har foreløpig 15 varianter. Kråkemorgen er en serie fargetresnitt med flere lags overtrykkinger. Se utvalg her: 

Jeg setter en foreløpig begrensing på 40 kunstvennavtaler for å sikre at jeg kan tilby alle et godt utvalg. 

Tempeltre (Ginkgo biloba) er trolig verdens eldste plante da man har funnet 270 millioner år gamle fossiler av gruppen. Fra ca. 1000 e.kr. den blitt utbredt som et hellig tre i tempelanlegg i hele Øst-Asia. I dag eksisterer arten kun som kultiverte prydtrær.

Det er mulig å kjøpe tempeltre-trykk utenom avtalen. Kunstvennpris kr 1200,- (vanlig pris 1800). 

Kunstvennavtalen er basert på gjensidig tillit.  

Du følger selv opp månedlige betalinger med kr 300, merket med ditt  navn til konto: 6031.21.49543.  Avtalen gjelder inntil du gir beskjed  eller stopper betalingen. Bindingstid er minimum 1 år.  Hvis du ønsker å bygge opp din egen kunstsamling er det bare å fortsette.  

Jeg sender deg avtalen på epost innen 24 t. Straks du har godkjent er avtalen i gang. (Sjekk søppelboksen om du ikke får svar). 

Hvis du har sett deg ut noen bilder så kan jeg reservere. Jeg kan gjerne sende, men hvis du har mulighet anbefaler jeg et besøk i grafikkverkstedet mitt ved Hydrogenfabrikken i Fredrikstad. Om du ikke finner din favoritt i utvalget så har jeg flere i hyllene mine. Jeg setter uansett pris på muligheten til en prat og kunne gi et innblikk i arbeidsprosessene bak bildene. 

Merk at avtalen gjelder originalgrafikk uten ramme, og at eventuell retur/frakt kommer i tillegg.  

Jeg følger Norske Grafikers retningslinjer for originalgrafikk. For øvrig gjelder kjøpsloven.  

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format