Kunstvennavtale

Her kan du gjøre et kupp, samtidig som du støtter mitt kunstnerskap med en viktig forutsigbar inntekt! 

For kr 300 per måned i et år får du velge 2 grafiske blad. (Verdi inntil kr 9000).

  • 1 trykk fra "Skattekammeret".
  • 1 trykk fra seriene "Tempeltre" eller "Kråkemorgen"

Hvorfor så rimelig? Forutsigbare inntekter gir rom for kunstnerisk utfoldelse – og den friheten har enorm verdi for meg! 

Fremfor å masseprodusere grafikk for å sikre inntjening, tilstreber jeg å forfølge de muligheter som oppstår i den skapende prosessen. Det er min drivkraft - slik jeg lærer og utvikler meg. Jeg tenker det også har en verdi for den som kjøper at trykket faktisk er unikt. En slik utforskende tilnærming gir mange prøvetrykk og varianter, men alle kan ikke vises på utstillinger. Fremfor å lagre de i arkivskuffene, har jeg plukket ut de fineste som kan komme kunstvenner til gode gjennom en abonnementsordning.  Vinn-vinn!

Jeg finner et utvalg i "Skattekammeret", men det beste er å komme til atelieret mitt og se selv, der har jeg også flere trykk. 

Du kan bruke ordningen til å bygge opp en kunstsamling til deg selv eller kanskje du vil gi grafikk som gave? Du bestemmer selv om du vil avslutte eller fortsette etter et år. Jeg setter en foreløpig begrensing på 40 kunstvennavtaler for å sikre alle et godt utvalg. 

Merk at kunstvennavtalen kun gjelder trykk det finnes et eksemplar av og som ikke er til salgs andre steder. 

Interesse for andre trykk henvises til mine faste formidlere:  Norske Grafikere, Soli Brug og Østfold Kunstsenter. Finner du ikke det du søker der, så ta gjerne kontakt med meg. :-)


SKATTEKAMMERET

Tempeltre er en serie linotrykk bestående av 15 varianter som inspirert av 70-tallets farger. Disse er fine enkeltvis og satt sammen i grupper. Det er mulig å kjøpe tempeltre-trykk utenom avtalen. Kunstvennpris kr 1200,- (vanlig pris 1800). 

Tempeltre (Ginkgo biloba) er trolig verdens eldste plante da man har funnet 270 millioner år gamle fossiler av gruppen. Fra ca. 1000 e.kr. den blitt utbredt som et hellig tre i tempelanlegg i hele Øst-Asia. I dag eksisterer arten kun som kultiverte prydtrær.

Kråkemorgen er to serier fargetresnitt med flere lags overtrykkinger. Format 20x20cm og 30x30cm. Fine enkeltvis og i grupper. 

Kunstvennavtalen er basert på gjensidig tillit.  

Du følger selv opp månedlige betalinger. Avtalen gjelder inntil du gir beskjed  eller stopper betalingen. Bindingstid er minimum 1 år.  Hvis du ønsker å bygge opp din egen kunstsamling er det bare å fortsette.  

Jeg sender deg avtalen på epost. Straks du har godkjent den er avtalen i gang. (Sjekk søppelboksen om du ikke får svar). 

Jeg kan sende, men hvis du har mulighet anbefaler jeg et besøk i grafikkverkstedet mitt ved Hydrogenfabrikken i Fredrikstad. Jeg verdsetter gode menneskemøter og benytter gjerne muligheten til å fortelle om arbeidsprosessene og tanker bak.

Merk at avtalen gjelder originalgrafikk uten ramme, og at eventuell retur/frakt kommer i tillegg.  Jeg har gunstig avtale med SG Rammer og er behjelpelig om du ønsker innramming. 

Jeg følger Norske Grafikers retningslinjer for originalgrafikk. For øvrig gjelder kjøpsloven.  

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format