Kunstvennavtale! 

Har du lyst til å kjøpe kunst av meg, men ikke helt ser deg råd til det? 

Jeg har laget en abonnementsordning som gir deg muligheten. Med en kunstvennavtale gir du støtte til mitt kunstneriske virke med en forutsigbar og viktig inntekt.  Samtidig vil du sikre deg selv originalgrafikk til en hyggelig vennepris. 

For kr 300 i måneden får du velge deg 2 signerte originaltrykk i løpet av året.

  • 1  trykk fra "Skattekammeret" (verdi inntil kr 6000)
  • 1 trykk fra seriene "Tempeltre  eller Kråkemorgen (verdi 1800-2500)

Skattekammeret. I prosessen med å blande farger og bygge opp tresnittene lagvis oppstår det mange unike varianter. Jeg har funnet frem noen av mine favoritter, hvor av de fleste finnes i kun et eksemplar. Utvalget suppleres ved salg.  Oppdatert oversikt her: 

Tempeltre er en serie linotrykk inspirert av 70-tallets farger. Serien er under utvikling og har foreløpig 15 varianter. Kråkemorgen er en serie fargetresnitt med flere lags overtrykkinger. Se utvalg her: 

Jeg står for hele trykkeprosessen selv i eget verksted, og ser meg derfor nødt til å sette en foreløpig begrensing på 50 kunstvennavtaler. 

Tempeltre (Ginkgo biloba) er trolig verdens eldste plante da man har funnet 270 millioner år gamle fossiler av gruppen. Fra ca. 1000 e.kr. den blitt utbredt som et hellig tre i tempelanlegg i hele Øst-Asia. I dag eksisterer arten kun som kultiverte prydtrær.

Det er mulig å kjøpe tempeltre-trykk utenom avtalen. Kunstvennpris kr 1200,- (vanlig pris 1800). 

Kunstvennavtalen er basert på gjensidig tillit.  

For kr 300 i måneden får du i løpet av et år velge to trykk. Du bestemmer selv når.

  • Et tresnitt fra Skattekammeret.
  • Et trykk fra "Tempeltre" eller "Kråkemorgen"-serien.

Bindingstiden er minimum 1 år. Du må selv følge opp månedlige betalinger. Avtalen løper inntil du gir beskjed eller stopper betalingen. Hvis du ønsker å bygge opp din egen kunstsamling eller gi kunst i gaver, er det bare å fortsette. 

Jeg sender avtale og betalingsinformasjon på epost innen 24 t. Straks du har godkjent er avtalen i gang. (Sjekk søppelboksen om du ikke får svar). 

Avtalen gjelder originalgrafikk uten ramme. Eventuell retur/frakt kommer i tillegg. Fargene kan avvike noe fra foto. Hvis bildet ikke står til forventingene er det mulig å bytte. 

Du er velkommen til å se/hente bildene i mitt grafikkverksted ved Hydrogenfabrikken i Fredrikstad. Eventuell frakt/retur på kjøpers regning. 

Jeg følger Norske Grafikers retningslinjer for originalgrafikk. For øvrig gjelder kjøpsloven.  

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format