Vil du gi gaver som speiler dine verdier?

Min motivasjon som billedkunstner er å formilde noe som kan ha verdi for andre. Jeg er opptatt av eksistensielle spørsmål og henter min inspirasjon fra egen hverdag og fra mitt arbeid som psykiatrisk sykepleier og kunstterapeut. Stikkord for mine tema er bevegelse, refleksjon, balanse, livslinjer, helhet, helse, styrke, lys, natur, glede, respekt og kjærlighet. 

Kanskje noen av mine kunstutrykk reflekterer verdier som du vil gi videre som gaver  ved spesielle markeringer? Jeg har et stort utvalg grafikk som kan passe for mange spesielle anledninger. Hvis du har spesielle ønsker kan det godt være at jeg kan lage et unikt opplag originalgrafikk for dere. 

Ønsker du kunst på veggene, men syns det er vanskelig å velge riktige bilder og plassering? Jeg bistår gjerne. Det er ikke så lett å vite hva som passer før man har prøvd. Hvis du bor i mitt nærområde kan jeg ta med noen bilder til deg, så kan vi forsøke oss frem. Er du usikker kan du gjerne låne bildene noen dager. Hvis det gjør litt "vondt" når du tar ned bildet, så er det ofte riktig valg av bilde. 

Kunder påpeker ofte at trykkene mine er ennå finere i virkeligheten enn på foto. Mange kommer tilbake og kjøper flere. Jeg gir alltid 100% fornøyd garanti. 

Om dette høres interessant ut? Ta kontakt for en hyggelig prat!

Balansekunst

Brystkreftforeningen gav nylig mitt tresnitt "Balansekoden" som pris til æresmedlem Kari Melhus. (2022) 

Helsehuset Greåker har flere tresnitt fra samme serie  (2020)

Balansekunst er en serie tresnitt som handler om hvordan mennesker som bærer mye ansvar, regulerer seg selv og andre ved å finne en kraft utenfor seg selv. Det kan for eksempel være kunst, tro, naturopplevelser eller  en lyttende venn.  

Jeg utforsker balansen i tresnittet ved å balansere stener og farger. Hvor mye tåles? Hvor er det avgjørende balansepunkt?  Det kan være hårfine detaljer som avgjør om komposisjonen faller eller står. 

Sarpsborg kommune (2019) gav oppdrag på 40 tresnitt med stedsspesifikt motiv, som gave til prisvinnerne på Sarpsborggallaen 2019. 

Helsedirektoratet (2018) bestilte en serie tresnitt som ble benyttet som gaver. 

Foto: Tresnitt fra serien Livslinjer. Nils Aas Kunstverksted 2022.

Copyright © janehupe. All rights reserved.
Using Format